Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo. Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius. Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.
Autorius: Paula
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
2 valgomieji šaukštai migdolų (lapeliai)
4 vienetai obuolių
100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
8 vienetai sausainių
4 valgomieji šaukštai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo. Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius. Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min. Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.