Obuolius pjauname perpus, išimame sėklalizdžius ir dedame į kepimo indą. Jei obuoliai saldoki, apšlakstome citrinos sultimis, į vidų dedame po nuplikintą džiovintą abrikosą, pabarstome cinamonu ir trupučiu cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol obuoliai suminkštėja. Keptus obuolius galima aplaistyti nuo vištos kepimo atsiradusiu skysčiu. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
20 vienetų abrikosų (džiovinti)
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus
10 vienetų obuolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius pjauname perpus, išimame sėklalizdžius ir dedame į kepimo indą. Jei obuoliai saldoki, apšlakstome citrinos sultimis, į vidų dedame po nuplikintą džiovintą abrikosą, pabarstome cinamonu ir trupučiu cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol obuoliai suminkštėja. Keptus obuolius galima aplaistyti nuo vištos kepimo atsiradusiu skysčiu. Skanaus.