• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 10 vienetų obuolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius pjauname perpus, išimame sėklalizdžius ir dedame į kepimo indą. Jei obuoliai saldoki, apšlakstome citrinos sultimis, į vidų dedame po nuplikintą džiovintą abrikosą, pabarstome cinamonu ir trupučiu cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol obuoliai suminkštėja.
    Keptus obuolius galima aplaistyti nuo vištos kepimo atsiradusiu skysčiu. Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų abrikosų (džiovinti)
  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 10 vienetų obuolių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius pjauname perpus, išimame sėklalizdžius ir dedame į kepimo indą. Jei obuoliai saldoki, apšlakstome citrinos sultimis, į vidų dedame po nuplikintą džiovintą abrikosą, pabarstome cinamonu ir trupučiu cukraus. Kepame 200 laipsnių temperatūroje kol obuoliai suminkštėja.
    Keptus obuolius galima aplaistyti nuo vištos kepimo atsiradusiu skysčiu. Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų