• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 200 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek acto
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės
  • 200 gramų grybų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus pavirkite 10 min. šiek tiek pasūdytame ir parūgštintame vandenyje su lauro lapeliu. Po to išgrėbkite. Išlydikite sviestą keptuvėje, sudėkite grybus ir pjaustytą svogūną. Pakepkite kol išdžius susidariusios sultys, šiek tiek apkeps. Pasūdykite, pabarstykite pipirais, sumaišykite su grietine, dar pakepkite minutę ir valgykite su duona ar virtomis bulvėmis.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų