Langustus nuplauname ir gerai nusausiname. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą. Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome. Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus. Skanaus.
Autorius: Laima
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek čiobrelių (švieži)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek laurų lapų (lapai)
šiek tiek rozmarino (šviežias)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos (jūros)
10 vienetų langustų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Langustus nuplauname ir gerai nusausiname. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų, sudedame visus prieskonius ir truputį pakepiname, kad aliejus sugertų prieskonių aromatą. Tada sudedame langustus ir maždaug po 5 min. apkepame iš abiejų pusių bei pasūdome. Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio, aš kepiau maždaug 25-30 cm ilgio langustinus. Skanaus.