Ešeriukus nuvalyti, tačiau skūros nelupti. Įtrinti druska, citrinpipiriais ir žuvų prieskoniais. Padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Apvoliojus miltuose kepti įkaitintuose riebaluose. Skanūs karšti ir šalti. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvietinių miltų
1.5 kilogramo ešerių (nedideli)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (žuvims)
šiek tiek citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ešeriukus nuvalyti, tačiau skūros nelupti. Įtrinti druska, citrinpipiriais ir žuvų prieskoniais. Padėti į šaldytuvą kelioms valandoms. Apvoliojus miltuose kepti įkaitintuose riebaluose. Skanūs karšti ir šalti. Skanaus!