Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką. Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val. Po 1 val. apkepinti keptuvėje. Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais. Skanaus.
Autorius: Asta
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 sauja rozmarino (smulkintas)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos (košerinė)
1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
1 sauja mėtų (kapota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką. Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val. Po 1 val. apkepinti keptuvėje. Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje. Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais. Skanaus.