• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas obuolių
  • 70 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 3/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (žuvies)
  • 500 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam ją tešloje ir kepam ant aliejaus. Iškeptą sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežineliu ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus, ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas obuolių
  • 70 gramų kvietinių miltų
  • 150 mililitrų pieno
  • 1 valgomasis šaukštas aliejaus
  • 3/4 arbatinio šaukštelio prieskonių (žuvies)
  • 500 gramų žuvies (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies gabaliukus paprieskoniuojam, apvoliojam ją tešloje ir kepam ant aliejaus. Iškeptą sudedame į pieną ir užviriname, paverdam apie 1 - 2 min. Į įkaitintą aliejų dedame nulupto obuolio griežineliu ir pakepame iš abiejų pusių. Į lėkštę dedame obuolio griežinėlį, žuvies gabaliukus, ir vėl obuolio riekelę. Tiekiam su bulvėmis ar bulvių koše. Skanaus

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų