• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 vienetas vištiena (nedidelė)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš kepant, vištą įtrinkite tokiu prieskonių mišiniu: druska, juodieji pipirai, smulkintas rozmarinas, truputį citrinos sulčių, smulkintos česnako skiltelės ir aliejaus 4 šaukštai.
    Įtrintą vištą palaikykite 1 val.
    Paruoškite bulves: nuskuskite, supjaustykite į 4 dalis.
    Jas sumaišykite su tokiu padažu: druska, pipirai, majonezas, pomidorų padažas ir 1 šaukštas aliejaus.
    Ant skardos, skirtos kepti orkaitėje, išdėliokite bulves.
    Stenkitės, kad prie skardos liestųsi kuo mažiau bulvės paviršiaus - taip mažiau prikeps.
    Bulves dėkite vieną prie kitos, kad kepant neišdžiūtų.
    Paruoškite citriną vištai: įdėkite visą citriną į verdantį vandenį ir palaikykite 1 min.
    Tada citriną nestipriai subadykite su peiliu, kad galėtų bėgti sultys ir įdėkite į vištos vidų kartu su rozmarino šakele.
    Vištą dėkite ant bulvių ir kepkite orkaitėje vidutinėje (170-180 laipsnių) temperatūroje, kol ji gražiai paruduos.
    Citrina su rozmarinu suteiks vištai neįprastai malonų aromatą.
    Skanaus.

Autorius: Tomas M.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • 1 vienetas citrinų
  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas rozmarino (šakelė)
  • 1 vienetas vištiena (nedidelė)
  • 1 valgomasis šaukštas majonezo
  • 1 valgomasis šaukštas pomidorų padažo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš kepant, vištą įtrinkite tokiu prieskonių mišiniu: druska, juodieji pipirai, smulkintas rozmarinas, truputį citrinos sulčių, smulkintos česnako skiltelės ir aliejaus 4 šaukštai.
    Įtrintą vištą palaikykite 1 val.
    Paruoškite bulves: nuskuskite, supjaustykite į 4 dalis.
    Jas sumaišykite su tokiu padažu: druska, pipirai, majonezas, pomidorų padažas ir 1 šaukštas aliejaus.
    Ant skardos, skirtos kepti orkaitėje, išdėliokite bulves.
    Stenkitės, kad prie skardos liestųsi kuo mažiau bulvės paviršiaus - taip mažiau prikeps.
    Bulves dėkite vieną prie kitos, kad kepant neišdžiūtų.
    Paruoškite citriną vištai: įdėkite visą citriną į verdantį vandenį ir palaikykite 1 min.
    Tada citriną nestipriai subadykite su peiliu, kad galėtų bėgti sultys ir įdėkite į vištos vidų kartu su rozmarino šakele.
    Vištą dėkite ant bulvių ir kepkite orkaitėje vidutinėje (170-180 laipsnių) temperatūroje, kol ji gražiai paruduos.
    Citrina su rozmarinu suteiks vištai neįprastai malonų aromatą.
    Skanaus.

Autorius: Tomas M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų