Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).
Skanaus.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
1 vienetas česnakų
šiek tiek čiobrelių (žali, tinka ir džiovinti)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai medaus
šiek tiek rozmarino (žalias, tinka ir džiovintas)
1.5 kilogramo triušienos
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).