• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek čiobrelių (žali, tinka ir džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • šiek tiek rozmarino (žalias, tinka ir džiovintas)
  • 1.5 kilogramo triušienos
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).

    Skanaus.

Autorius: Raminta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • 1 vienetas česnakų
  • šiek tiek čiobrelių (žali, tinka ir džiovinti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 valgomieji šaukštai medaus
  • šiek tiek rozmarino (žalias, tinka ir džiovintas)
  • 1.5 kilogramo triušienos
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Triušį supjaustyti gabalais. Su blenderiu sutrinti marinatą: medų, pusę citrinos sulčių, čiobrelius ir rozmariną, alyvuogių aliejų, česnaką, pipirus (nedaug). Triušį užpilti marinatu ir laikyti apie parą šaldytuve. Prieš kepant 2 valandoms išimti, kad atšiltų. Prieš dedant ant grotelių įdėti druskos (pagal skonį). Ugnis turi būti labai kaitri (ilgai kepant triušis išdžius).

    Skanaus.

Autorius: Raminta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų