• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 kilogramo kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 0.5 kilogramo kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šoninės gabaliuką apibarstome druska, pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, žolelių ir česnakų mišiniu ir paliekame kelioms valandoms marinuotis.
    Marinuotą šoninės gabaliuką įvyniojame į foliją ir dedame kepti į orkaitę. Kepame 180-200 laipsnių temperatūroje apie 1 val.
    Iškepusią šoninę išvyniojame iš folijos ir palaistome citrinos sultimis ir supjaustome gabaliukais.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų