8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai, raudoni ir geltoni)
2 vienetai menkių (filė)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
1 sauja kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti apkepti pomidorus su kaparėliais. Kepti kelias minutes ir palikti keptuvėje su uždengtu dangčiu.
Menkės file, supjaustyti į plonus gabaliukus, pabarstyti druska bei pipiorais ir kepti alyvuogių aliejuje 7 - 9 minutes ir patiekti su kaparėlių padažu.
Autorius: Linas
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
8 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai, raudoni ir geltoni)
2 vienetai menkių (filė)
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
1 sauja kaparėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti apkepti pomidorus su kaparėliais. Kepti kelias minutes ir palikti keptuvėje su uždengtu dangčiu.
Menkės file, supjaustyti į plonus gabaliukus, pabarstyti druska bei pipiorais ir kepti alyvuogių aliejuje 7 - 9 minutes ir patiekti su kaparėlių padažu.