INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas lydekų
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- šiek tiek citrinžolių
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..
Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.
Autorius: Regina
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 1 kilogramas lydekų
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- šiek tiek citrinžolių
- šiek tiek kario
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių, aptepti aliejumi. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min..
Tinka tiek Kūčioms, tiek Kalėdoms, ar Naujų sutiktuvėms.
Autorius: Regina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI