INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.
Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.
Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.
Autorius: Jovita
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai medaus
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 400 mililitrų baltojo vyno (sausas)
- 2 kilogramai kiaulės nugarinės
- 100 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą marinuojame marinate apie pusę dienos.
Marinato gaminimas: į vyną supilame aliejų, citrinos sultis, sudedame garstyčias ir medų. Išmaišome ir supilame ant mėsos.
Kai mėsa išsimarinuoja, kepame orkaitėje (180-200 laipsnių pagal Celsijų, apie 45 minutes) arba grilyje.
Autorius: Jovita
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI