Kiaulienos kumpis supjaustykite skersai raumenis 1,5 cm storio gabalais, išmuškite kūjeliu, pabarstykite druska ir mėgstamais prieskoniais. Pavoliokite kiaulienos gabaliukus išplaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Prie jų tinka keptos bulvės arba bulvių košė ir įvairios daržovės. Skanaus.
Autorius: Milda
INGREDIENTAI:
500 gramų kiaulienos (kumpis)
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kumpis supjaustykite skersai raumenis 1,5 cm storio gabalais, išmuškite kūjeliu, pabarstykite druska ir mėgstamais prieskoniais. Pavoliokite kiaulienos gabaliukus išplaktame kiaušinyje bei džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Prie jų tinka keptos bulvės arba bulvių košė ir įvairios daržovės. Skanaus.