INGREDIENTAI:
- 1 sauja alyvuogių (juodos be kaulų)
- 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
- 2 citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis mairūnų
- 1 vienetas petražolių (šakelė)
- 1 sauja pomidorų pastos (saulėje džiovinti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai batono (riekės)
- 3 vienetai jūros lydekų
- šiek tiek druskos
- 1 sauja čili pipirų (marinuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas, pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis.
Autorius: Raminta
INGREDIENTAI:
- 1 sauja alyvuogių (juodos be kaulų)
- 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
- 2 citrinų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 arbatinis šaukštelis mairūnų
- 1 vienetas petražolių (šakelė)
- 1 sauja pomidorų pastos (saulėje džiovinti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 2 vienetai batono (riekės)
- 3 vienetai jūros lydekų
- šiek tiek druskos
- 1 sauja čili pipirų (marinuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumalkite duoną arba supjaustykite smulkiais kubeliais, pasmulkinkite paprikas, pomidorus ir alyvuoges, sumaišykite su keliais šaukštais aliejaus, mairūnu ir baziliku (geriau švieži). Žuvį įtrinkite pipirais ir druska ir į vidų prikimškite duonos mišinio. Dėkite žuvids į kepimo indą, asplinkui sudėkite likusį duonos mišinį, papjaustykite citrinos ir kepkite 200 0C temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusias žuvis papuoškite petražolės šakelėmis.
Autorius: Raminta
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI