INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek laurų lapų
- 4 vienetai svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių
- 700 gramų kiaulės nugarinės
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1.5 valgomojo šaukšto sviesto
- šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui pagaminti reikalingi 2 kiaušiniai, 4 svogūnai, šaukštelis riebalų, truputis pipirų. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname riebaluose, sumaišome su kapotais kietai išvirtais kiaušiniais ir pagal skonį pridedame prieskonių.
Kiaulieną sumalame, įpilame 3 šaukštus vandens įberiame maltų prieskonių. Viską gerai išmaišome. Paskui įdedame įdaro, pusgaminį padarome banano formos ir kepame riebaluose.
Prieš patiekiant ant kepsnio užpilame sviesto. Garnyrui galime panaudoti virtas, keptas, marinuotas arba šviežias daržoves.
REKLAMA