• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 8 vienetai bulvių
  • šiek tiek kmynų
  • 800 gramų kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 2.5 valgomojo šaukšto sviesto (tirpintas)
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Marinatui reikės: 2 svogūnai, 2 skiltelės česnako, truputį druskos, pipirų, citrinos rūgšties.

    Liesa mėsa supjaustoma 100 g svorio keturkampiais gabalėliais, įtrinama marinatui skirtais susmulkintais produktais ir laikoma šaldytuve 4—5 val. Vėliau kepama skardoje įkaitintuose riebaluose. Aplink apdėliojama kmynais ir druska pabarstytomis bulvėmis. Kepama apie 30 min., kartkartėmis palaistant atsiradusiomis sultimis. Vėliausiai supilama grietinė. Tiekiama pakaitintame pusdubenyje: viduryje mėsa, o aplink bulvės. Užpilama padažu, kuriame kepė. Atskirai galima patiekti salotų.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų