Į dubenį mušame kiaušinius, dedame krakmolą ir majonezą, viską gerai išmaišome, kad neliktų sušokusių krakmolo gabaliukų. Į išplaktą masę dedame faršą, prieskonius ir viską gerai išmaišome. Įkaitiname keptuvėje aliejų, šauštu masę dedame į keptuvę formuodami kepsniukus ir gražiai apkepame abi kepsniukų puses. Šį patiekalą patiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis. Labai skanu!
Autorius: Dovilė
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai krakmolo
1 kilogramas kiaulės faršo
6 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai majonezo
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį mušame kiaušinius, dedame krakmolą ir majonezą, viską gerai išmaišome, kad neliktų sušokusių krakmolo gabaliukų. Į išplaktą masę dedame faršą, prieskonius ir viską gerai išmaišome. Įkaitiname keptuvėje aliejų, šauštu masę dedame į keptuvę formuodami kepsniukus ir gražiai apkepame abi kepsniukų puses. Šį patiekalą patiekiame su bulvių koše ir mėgstamomis salotomis. Labai skanu!