3 vienetai kiaulienos kumpio (su kaulu maždaug 1,5cm storio)
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kumpelius apibarstome prieskoniais ir keletą minučių palaikome. Kepame lydytame svieste iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps. Tuomet į tą pačią keptuvę dedame griežinėliais supjaustytus svogūnus ir troškiname uždengę, kol svogūnai suminkštės. Skanaus :)
Autorius: Levita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek mairūnų
2 vienetai svogūnų
3 vienetai kiaulienos kumpio (su kaulu maždaug 1,5cm storio)
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kumpelius apibarstome prieskoniais ir keletą minučių palaikome. Kepame lydytame svieste iš abiejų pusių, kol gražiai apkeps. Tuomet į tą pačią keptuvę dedame griežinėliais supjaustytus svogūnus ir troškiname uždengę, kol svogūnai suminkštės. Skanaus :)