Morkas stambiai sutarkuokite. Į jas įmuškite kiaušinius, suberkite miltus (šiek tiek palikite apvoliot) ir paskaninkite druska. Mėsą išmuškite, paprieskoniuokite, apvoliokite miltuose, po to - paruoštame mišinyje ir iškepkite svieste. Patiekite su bulvėmis, daržovėmis ir mėgstamu padažu. Skanaus.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
400 gramų morkų
4 vienetai kiaulienos (karbonadai)
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek druskos
4 valgomieji šaukštai sviesto (aba margarinas)
šiek tiek prieskonių (mėsai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas stambiai sutarkuokite. Į jas įmuškite kiaušinius, suberkite miltus (šiek tiek palikite apvoliot) ir paskaninkite druska. Mėsą išmuškite, paprieskoniuokite, apvoliokite miltuose, po to - paruoštame mišinyje ir iškepkite svieste. Patiekite su bulvėmis, daržovėmis ir mėgstamu padažu. Skanaus.