• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lengvas ir skanus patiekalas.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų vištos filė
  • 400 gramų pievagrybių
  • 1 stiklinė baltojo vyno
  • 1 stiklinė žirnių
  • 1 stiklinė pieno
  • 100 gramų grietinės
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai vynuogių kauliukų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai miltai
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1 žiupsnelis pipirai
  • 1 žiupsnelis kario

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 4

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūną supjaustyti.
  2. Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
  3. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
  4. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
  5. Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
  6. Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
  7. Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
  8. Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.

Autorius: Ingrida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų