Lengvas ir skanus patiekalas.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų vištos filė
- 400 gramų pievagrybių
- 1 stiklinė baltojo vyno
- 1 stiklinė žirnių
- 1 stiklinė pieno
- 100 gramų grietinės
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai vynuogių kauliukų aliejaus
- 2 arbatiniai šaukšteliai miltai
- 1 žiupsnelis druskos
- 1 žiupsnelis pipirai
- 1 žiupsnelis kario
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyti.
- Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
- Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
- Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
- Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
- Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
- Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
- Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
REKLAMA