• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų pupelių (konservuotos, raudonosios)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 450 gramų vištienos kepenėlių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus (meksikietiškas salsa))
  • šiek tiek druskos (česnakinė)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • šiek tiek cukinijos (ketvirtadalis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš gaminant šį patiekalą, kepenėles pamirkome vandens ir acto tirpale apie 15 min.

    Tuo tarpu aliejuje pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei kubeliais (1cm x 1cm) papjaustytą cukiniją. Pabarstome maltais čili pipirais ir uždengę dangčiu, kelias minutes patršokiname, kad suminkštėtų cukinija.

    Tuomet tai, kas keptuvėje, atidedame į šalį, o tame pačiame aliejuje, ant didelės ugnies kepiname kepenėles. Po kelių minučių ant kepenėlių beriame konservuotas pupeles, pakepintą svogūną su cukinija bei viską kartu patroškiname uždengę dangčiu, sumažinę ugnį. Tuomet dedame likusius ingredientus - grietinę, aštrų mopidorų padažą, pabarstome pagal skonį česnakine druska bei viską dar kelias minutes patroškiname. Tiekiame su virtomis bulvėmis, arba virtais ryžiais. Kaip kam skaniau. Gardaus!

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų pupelių (konservuotos, raudonosios)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 450 gramų vištienos kepenėlių
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (aštrus (meksikietiškas salsa))
  • šiek tiek druskos (česnakinė)
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek čili pipirų (maltas)
  • šiek tiek cukinijos (ketvirtadalis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Prieš gaminant šį patiekalą, kepenėles pamirkome vandens ir acto tirpale apie 15 min.

    Tuo tarpu aliejuje pakepiname smulkiai supjaustytą svogūną bei kubeliais (1cm x 1cm) papjaustytą cukiniją. Pabarstome maltais čili pipirais ir uždengę dangčiu, kelias minutes patršokiname, kad suminkštėtų cukinija.

    Tuomet tai, kas keptuvėje, atidedame į šalį, o tame pačiame aliejuje, ant didelės ugnies kepiname kepenėles. Po kelių minučių ant kepenėlių beriame konservuotas pupeles, pakepintą svogūną su cukinija bei viską kartu patroškiname uždengę dangčiu, sumažinę ugnį. Tuomet dedame likusius ingredientus - grietinę, aštrų mopidorų padažą, pabarstome pagal skonį česnakine druska bei viską dar kelias minutes patroškiname. Tiekiame su virtomis bulvėmis, arba virtais ryžiais. Kaip kam skaniau. Gardaus!

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų