• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek makaronų
  • 100 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėles nakčiai palikti užmerktas piene. Į keptuvę įdėti par8kytos šoninės, supjaustytos gabaliukais, pakepti. Po to dedam tarkuotas morkas ir supjaustytus svogūnus. Pakepti, kol apskrus, tada dedam kubeliais pjaustytas kepenėles ir apibarstome miltais. Į pieną, kuriame mirko per naktį kepenėlės, įdėti krakmolo. Šiuo mišiniu užpilti keptuvės turinį. Nuolat maišyti. Troškiniui užvirus, sudėti prieskonius ir makaronus, uždengti dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinti apie 7 min. Apie 10 min. nuėmus nuo ugnies palikti. Skanaus.

Autorius: Rimantas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek laurų lapų
  • 1 vienetas morkų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų vištienos kepenėlių
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 1 litras pieno
  • šiek tiek makaronų
  • 100 gramų kiaulės šoninės (parūkyta)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto
  • šiek tiek prieskonių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištų kepenėles nakčiai palikti užmerktas piene. Į keptuvę įdėti par8kytos šoninės, supjaustytos gabaliukais, pakepti. Po to dedam tarkuotas morkas ir supjaustytus svogūnus. Pakepti, kol apskrus, tada dedam kubeliais pjaustytas kepenėles ir apibarstome miltais. Į pieną, kuriame mirko per naktį kepenėlės, įdėti krakmolo. Šiuo mišiniu užpilti keptuvės turinį. Nuolat maišyti. Troškiniui užvirus, sudėti prieskonius ir makaronus, uždengti dangčiu ir ant silpnos ugnies troškinti apie 7 min. Apie 10 min. nuėmus nuo ugnies palikti. Skanaus.

Autorius: Rimantas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų