Trapios tešlos gaminys su uogiene, aš dedu raudonus serbentus, bet tinka ir kita uogienė.
INGREDIENTAI:
- 200 gramų sviesto 82%
- 200 gramų miltai
- 100 gramų cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 3 valgomieji šaukštai serbentų uogienės
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 4
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą ranka išsukti su cukraus pudra, kiaušiniais.
- Sudėti tirštą raudonų serbentų uogienę, grietinę ir miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Viską gerai išmaišyti.
- Tešlą dėti į turimas formeles.
- Kepti 180 laipsnių temperatūroje iki iškeps, apie 20 minučių.
REKLAMA