INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado
- 320 gramų sviesto
- 250 gramų maskarponės sūrio
- šiek tiek vaisių
- šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušinio tryniais. Berkite miltus ir minkykite tešlą. Ją valandai dėkite į kamerą.
Tešlą dedame į keksiukų formeles, subadome šakute ir į ant viršaus dedame maskarponės sūrį, šiek tiek šokolado bei uogų pagal skonį.
Kepame 15 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 190 C laipsnių temperatūros.
Autorius: Klėja
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 500 gramų kvietinių miltų
- šiek tiek juodojo šokolado
- 320 gramų sviesto
- 250 gramų maskarponės sūrio
- šiek tiek vaisių
- šiek tiek uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukite su cukrumi ir kiaušinio tryniais. Berkite miltus ir minkykite tešlą. Ją valandai dėkite į kamerą.
Tešlą dedame į keksiukų formeles, subadome šakute ir į ant viršaus dedame maskarponės sūrį, šiek tiek šokolado bei uogų pagal skonį.
Kepame 15 minučių įkaitintoje orkaitėje iki 190 C laipsnių temperatūros.
Autorius: Klėja
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI