Ištirpintas ir pravėsęs sviestas išsukamas su cukraus pudra. Įmušami kiaušiniai ir viskas gerai išmaišome. Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išmaišoma iki vientisos masės. Tuomet suberiamas tarkuotas šokoladas ir gerai išmaišoma. Tešla supilama į formeles ir į kiekvieną formelę įdedama po vieną puselę abrikosų. Kepame apie 20-30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
Autorius: Roberta
INGREDIENTAI:
300 gramų abrikosų (konservuoti)
130 gramų cukraus pudros
3 vienetai kiaušinių
150 gramų kvietinių miltų
50 gramų juodojo šokolado
130 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištirpintas ir pravėsęs sviestas išsukamas su cukraus pudra. Įmušami kiaušiniai ir viskas gerai išmaišome. Suberiami su kepimo milteliais sumaišyti miltai ir išmaišoma iki vientisos masės. Tuomet suberiamas tarkuotas šokoladas ir gerai išmaišoma. Tešla supilama į formeles ir į kiekvieną formelę įdedama po vieną puselę abrikosų. Kepame apie 20-30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus!