• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 237 mililitrai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 110 gramų sviesto
  • 75 gramai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    120 g mascarponės sūrio
    1 nedidelis kiaušinis
    ¼ puodelio cukraus pudros
    keli lašai vanilės esencijos

    Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • 237 mililitrai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • 110 gramų sviesto
  • 75 gramai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įdarui:
    120 g mascarponės sūrio
    1 nedidelis kiaušinis
    ¼ puodelio cukraus pudros
    keli lašai vanilės esencijos

    Miltus išmaišyti su druska, cukrumi. Sudėti minkštą, gabaliukais susmulkintą sviestą ir trinti tarp pirštų, kol neliks sausų miltų ir gausime trupinius. Įmaišyti grietinę ir gerai išminkyti. Įdėti tešlą į šaldytuvą 4 valandoms. Įdarui išmaišyti sūrį kiaušinį, cukrų ir vanilės ekstraktą iki vientisos masės. Tešlos mase aplipdyti keksiukų formelių šonus ir dugną. Į vidų dėti po šaukstą įdaro. Kepti iki 190 0 C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų