• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek lazdyno reišutų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 150 gramų grietinėlės (35 proc. riebumo)
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 50 gramų sviesto
  • 5 gramai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 0.5 stiklinės cukraus
  • šiek tiek lazdyno reišutų
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 150 gramų grietinėlės (35 proc. riebumo)
  • 50 gramų juodojo šokolado
  • 50 gramų sviesto
  • 5 gramai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą kartu su cukrumi sutriname šakute.
    Supilame išplaktą kiaušinį ir gerai išmaišome.
    Supilame grietinėlę, vanilę ir suberiame sutarkuotą šokoladą. Gerai išmaišome.
    Į tešlą įmaišome kepimo miltelius ir po to miltus.
    Tešlą supilame į keksiukų formeles, jei popierinės, tai sviestu tepti nereikia.
    Į tešlą įspaudžiame lazdyno riešutų ir kepame apie 20-25 minutes 180° C orkaitėje.

    P.s. Vienos stiklinės talpa yra apie 220-250 ml.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų