Grybus ir svogūnus susmulkinti. Įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūnus, kol pagels. Po to sudėti grybus ir kepinti dar 5 minutes. Bulves sumaišyti su jogurtu. Įmušti kiaušinius, įmaišyti druską, sūrį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Taip pat įmaišyti petražoles. Į formeles dėti po šaukštą tešlos, tuomet kepintų grybų ir vėl tešlos. Keksiukus pašauti į 200 laipsnių karščio orkaitę 15-20 minučių.
Autorius: Gabija
INGREDIENTAI:
300 gramų bulvių (košė)
šiek tiek petražolių (kapotos)
1 vienetas svogūnų
2 vienetai kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų jogurto (natūralus)
150 gramų pievagrybių
90 gramų pieno
šiek tiek druskos
50 mililitrų aliejaus
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybus ir svogūnus susmulkinti. Įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūnus, kol pagels. Po to sudėti grybus ir kepinti dar 5 minutes. Bulves sumaišyti su jogurtu. Įmušti kiaušinius, įmaišyti druską, sūrį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Taip pat įmaišyti petražoles. Į formeles dėti po šaukštą tešlos, tuomet kepintų grybų ir vėl tešlos. Keksiukus pašauti į 200 laipsnių karščio orkaitę 15-20 minučių.