• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių (košė)
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų jogurto (natūralus)
  • 150 gramų pievagrybių
  • 90 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūnus susmulkinti. Įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūnus, kol pagels. Po to sudėti grybus ir kepinti dar 5 minutes.
    Bulves sumaišyti su jogurtu. Įmušti kiaušinius, įmaišyti druską, sūrį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Taip pat įmaišyti petražoles.
    Į formeles dėti po šaukštą tešlos, tuomet kepintų grybų ir vėl tešlos.
    Keksiukus pašauti į 200 laipsnių karščio orkaitę 15-20 minučių.

Autorius: Gabija

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų bulvių (košė)
  • šiek tiek petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 200 gramų jogurto (natūralus)
  • 150 gramų pievagrybių
  • 90 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus ir svogūnus susmulkinti. Įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūnus, kol pagels. Po to sudėti grybus ir kepinti dar 5 minutes.
    Bulves sumaišyti su jogurtu. Įmušti kiaušinius, įmaišyti druską, sūrį ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Taip pat įmaišyti petražoles.
    Į formeles dėti po šaukštą tešlos, tuomet kepintų grybų ir vėl tešlos.
    Keksiukus pašauti į 200 laipsnių karščio orkaitę 15-20 minučių.

Autorius: Gabija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų