Miltus sumaišyti su druska, soda ir kepimo milteliais, plakikliu išsukti sviestą su cukrumi, tada sudėti kiaušinius, suberti vanilę, miltus, sumaišytus su kitais produktais, ir grietinę, vėliau – stambiai tarkuotą šokoladą ir viską lengvai išmaišyti. Kekso formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais, sudėti tešlą ir kepti apie 45-50 min. 180 laipsnių orkaitę. Skanaus!
Autorius: Jurgita
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilės
2 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio sodos
100 gramų juodojo šokolado
šiek tiek druskos
100 gramų sviesto
250 gramų grietinės
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus sumaišyti su druska, soda ir kepimo milteliais, plakikliu išsukti sviestą su cukrumi, tada sudėti kiaušinius, suberti vanilę, miltus, sumaišytus su kitais produktais, ir grietinę, vėliau – stambiai tarkuotą šokoladą ir viską lengvai išmaišyti. Kekso formą ištepti sviestu, pabarstyti miltais, sudėti tešlą ir kepti apie 45-50 min. 180 laipsnių orkaitę. Skanaus!