Kiaušinius sutrinti su vaniliniu cukrumi, žiupsneliu druskos ir cukrumi. Iš citrinos išspausti sultis ir sutarkuoti žievelę. Sudėti į kiaušinio masę. Ten pat supilti konjaką. Tada sudėti minkštą sviestą, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių masę. Sudėti razinas. Tešlą supilti į kepimo formą, pateptą sviestu. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.
Autorius: Luka
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
220 gramų cukraus
4 vienetai kiaušinių
450 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
220 gramų sviesto
100 gramų razinų
2 valgomieji šaukštai konjako
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius sutrinti su vaniliniu cukrumi, žiupsneliu druskos ir cukrumi. Iš citrinos išspausti sultis ir sutarkuoti žievelę. Sudėti į kiaušinio masę. Ten pat supilti konjaką. Tada sudėti minkštą sviestą, išmaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į kiaušinių masę. Sudėti razinas. Tešlą supilti į kepimo formą, pateptą sviestu. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val.