Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka. Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome. Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą. Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa. Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija. Patiekiame šiltus su daržovėmis. Skanaus.
Autorius: Olivija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
3 vienetai obuolių
700 gramų kiaulės faršo
300 gramų jautienos faršo
0.5 vieneto batono
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienai/jautienai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nulupame, išimame sėklalizdžius ir sutarkuojame smulkiausia tarka. Kiaulieną ir jautieną sudedame į vieną dubenį, sudedame tarkuotus obuolius, pusę sutrupinto šviežio batono, prieskonius ir gerai išminkome. Iš paruoštos mėsos suformuojame kukulius ir pusei valandos padedame į šaldytuvą. Medinius iešmelius, ant kurių lipinsime mėsą, sumerkiame į vandenį, kad neprikeptų mėsa. Atšaldytą mėsą sulipiname ant iešmelių ir kepame virš įkaitusių žarijų arba orkaitėje su grilio funkcija. Patiekiame šiltus su daržovėmis. Skanaus.