Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka. Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje. Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių. Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min. Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.
Autorius: Lijana
INGREDIENTAI:
10 vienetų abrikosų (džiovinti)
1 česnakų
0.5 vieneto imbierų
šiek tiek petražolių
šiek tiek petražolių (padažui)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo
150 mililitrų jogurto (padažui)
1 arbatinis šaukštelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūną, abrikosus, petražoles ir česnakus susmulkinti, imbierą nuvalyti ir sutarkuoti su smulkia tarka. Svogūnus ir česnakus pakepinti aliejuje. Sumaišyti faršą, svogūnus, česnakus, abrikosus, imbierą, petražoles. Pasūdyti, pabarstyti prieskonių. Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių. Faršą padalinti į 4 dalis, ant medinių iešmelių suformuoti kebabus. Kepti orkaitėje apie 25 min. Padažas: jogurtą sumaišyti su citrinos sultimis ir smulkintomis petražolėmis.