Mėsą supjaustyti 15 g gabalais, pasūdyti, sudėti į indą sluoksniais: mėsa, daržovės su žalumynais, prieskoniai, vėl mėsa ir t. t. Viską užpilti actu, vynu ir aliejumi ir padėti į šaltą vietą 8-10 val. Prieš kepant, mėsą kelis kartus pamaišyti.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
5 gramai česnakų (marinatui)
šiek tiek gvazdikėlių (marinatui)
šiek tiek juodųjų pipirų (marinatui)
šiek tiek kmynų (marinatui)
2 vienetai laurų lapų (marinatui)
10 gramų morkų (marinatui)
5 gramai petražolių (šaknis, marinatui)
10 gramų salierų (marinatui)
150 gramų svogūnų
10 gramų svogūnų (marinatui)
50 gramų acto (3%, marinatui)
100 mililitrų baltojo vyno (sausas, marinatui)
200 gramų marinato
šiek tiek druskos
25 gramai aliejaus
šiek tiek prieskonių (šašlykų)
šiek tiek žalumynų
1 kilogramas avienos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti 15 g gabalais, pasūdyti, sudėti į indą sluoksniais: mėsa, daržovės su žalumynais, prieskoniai, vėl mėsa ir t. t. Viską užpilti actu, vynu ir aliejumi ir padėti į šaltą vietą 8-10 val. Prieš kepant, mėsą kelis kartus pamaišyti.