Sudėti supjaustytus apelsinus ir citriną į puodą. Ant vaisių supilti anksčiau išvirtą stiprią juodą kavą ir užkaisti. Prieš kavai užverdant, supilti romą, suberti cukrų, išmaišyti ir kai cukrus ištirps, nukelti nuo ugnies (neužvirti). Paruoštą supilti kavą į puodelius ir papuošti citrinos griežinėliais. Skanaus!
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
2 vienetai apelsinų
1 vienetas citrinų
85 gramai cukraus
1.5 litro kavos
3 valgomieji šaukštai romo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudėti supjaustytus apelsinus ir citriną į puodą. Ant vaisių supilti anksčiau išvirtą stiprią juodą kavą ir užkaisti. Prieš kavai užverdant, supilti romą, suberti cukrų, išmaišyti ir kai cukrus ištirps, nukelti nuo ugnies (neužvirti). Paruoštą supilti kavą į puodelius ir papuošti citrinos griežinėliais. Skanaus!