• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 saujos žirnių (švieži ar šaldyti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek makaronų (kaspinėlio formos, pakelis)
  • 3 saujos pieno (tarkuotas)
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rųkyta, supjaustyta)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame laikydamiesi ant pakuotės nurodytų instrukcijų, likus kelioms minutėms virti sudedame žirnius. Dubenyje suplakame kiaušinį su grietine, druska ir pipirais. Keptuvėje pakepiname kiaulienos šoninė, kol apskrus. Makaronus su žirniais nukošiame (truputį vandens pasiliekame) ir sumaišome su šoninę, po to įmaišome suplaktą kiaušinio ir grietinės mišinį. Svarbu, kad makaronai dar būtų karšti ir garuotų. Iš makaronų išsiskirianti šiluma išvirs kiaušinio masę ir pavers švelniu padažu, jei reikia šiek tiek atskiedžiame išsaugotu virimo vandeniu. Paskaniname druska ir pipirais (jei reikia), pabarstome sūriu ir patiekiame į stalą. Skanaus

Autorius: Eglė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 3 saujos žirnių (švieži ar šaldyti)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek makaronų (kaspinėlio formos, pakelis)
  • 3 saujos pieno (tarkuotas)
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rųkyta, supjaustyta)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Makaronus išverdame laikydamiesi ant pakuotės nurodytų instrukcijų, likus kelioms minutėms virti sudedame žirnius. Dubenyje suplakame kiaušinį su grietine, druska ir pipirais. Keptuvėje pakepiname kiaulienos šoninė, kol apskrus. Makaronus su žirniais nukošiame (truputį vandens pasiliekame) ir sumaišome su šoninę, po to įmaišome suplaktą kiaušinio ir grietinės mišinį. Svarbu, kad makaronai dar būtų karšti ir garuotų. Iš makaronų išsiskirianti šiluma išvirs kiaušinio masę ir pavers švelniu padažu, jei reikia šiek tiek atskiedžiame išsaugotu virimo vandeniu. Paskaniname druska ir pipirais (jei reikia), pabarstome sūriu ir patiekiame į stalą. Skanaus

Autorius: Eglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų