• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sukapokite smulkiai luptą česnaką, pakepinkite ant sviesto. Suberkite kukurūzus ir pakepinkite juos ant mažos ugnies apie vieną minutę. Pagardinkite druska ir pipirais.

Autorius: Bonduelle

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sukapokite smulkiai luptą česnaką, pakepinkite ant sviesto. Suberkite kukurūzus ir pakepinkite juos ant mažos ugnies apie vieną minutę. Pagardinkite druska ir pipirais.

Autorius: Bonduelle

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų