Kubeliais supjaustykite šoninę ir pakepinkite aliejuje bei svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais ir porais. Sudėkite kukurūzus, minutę viską pakaitinkite ant mažos ugnies ir pagardinkite pipirais.
Autorius: Bonduelle
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas porų (5 cm gabaliukas)
0.5 svogūnų
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
1 valgomasis šaukštas sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustykite šoninę ir pakepinkite aliejuje bei svieste su smulkiai pjaustytais svogūnais ir porais. Sudėkite kukurūzus, minutę viską pakaitinkite ant mažos ugnies ir pagardinkite pipirais.