INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (šviežias)
- 1 česnakų
- šiek tiek čiobrelių (šviežias)
- šiek tiek kalendrų (šviežias)
- šiek tiek rozmarino (šviežias)
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Autorius: Bonduelle
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (šviežias)
- 1 česnakų
- šiek tiek čiobrelių (šviežias)
- šiek tiek kalendrų (šviežias)
- šiek tiek rozmarino (šviežias)
- 340 gramų konservuotų kukurūzų („Bonduelle“)
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išlydytame svieste pakepinkite smulkintą česnaką. Suberkite labai smulkiai sukapotas prieskonines žoleles ir kukurūzus, pakepinkite minutę.
Autorius: Bonduelle
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI