• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų vyniuogių
  • 1 litras raudonojo vyno
  • 200 gramų braškių
  • šiek tiek prieskonių (karštam vynui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilti vyną į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies, suberti vyno prieskonius ir cukrų, pavirti iki užvirimo (apie 5-7 min).
    Tada sudėti uogas ir palaikyti šiltai, kad susimaišytų skoniai, apie 15 min.

Autorius: Vytautas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 100 gramų vyniuogių
  • 1 litras raudonojo vyno
  • 200 gramų braškių
  • šiek tiek prieskonių (karštam vynui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supilti vyną į puodą ir pastatyti ant silpnos ugnies, suberti vyno prieskonius ir cukrų, pavirti iki užvirimo (apie 5-7 min).
    Tada sudėti uogas ir palaikyti šiltai, kad susimaišytų skoniai, apie 15 min.

Autorius: Vytautas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų