REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 14
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gyvą karpį išdoroti, nuvalyti, išplauti, nuskusti žvynus.
- Tuomet, priklausomai nuo turimo karpio svorio, imam česnaką. Mano karpis buvo 8 kg, tadi man prireikė 4 didelių česnako galvų.
Česnaką susmulkinam. Žuvį supjaustome gabaliukais, maždaug 1 - 1,5 cm storio. Įtriname žuvį česnaku (negailėdami). Įtrintą česnaku žuvį paliekame šiltai (ant virtuvės stalo) ne ilgiau 2 val. - Tuomet sumaišome miltus su druska ir šioje masėje apvoliojame žuvies gabaliukus.
- Kepame įprastai, gerai įkaitintoje keptuvėje su aliejumi.
Užtikrinu, jog skonis pasakiškas ir jokio dumblių kvapo.
Skanaus.
REKLAMA