Karpius įpjauti, pabarstyti druskos, pipirų, lauro lapų. Tada apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje. Kiek vėliau sudėti pjaustytą svogūną ir kepinti iki ausinės spalvos.
Įkaitinti orkaitę iki 180 °C.
Kepimo formą iškloti folija ir sudėti keptuvės turinį, užpilti pienu, barstyti smulkintus žalumynus.
Viską pašauti į orkaitę ir kepti 10 - 15 minučių.
Išjungti orkaitę ir palikti 20 minučių joje. Tada patiekti.
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
šiek tiek laurų lapų (malti)
4 vienetai svogūnų
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
700 mililitrų pieno
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpius įpjauti, pabarstyti druskos, pipirų, lauro lapų. Tada apvolioti miltuose ir apkepti įkaitintame aliejuje, keptuvėje. Kiek vėliau sudėti pjaustytą svogūną ir kepinti iki ausinės spalvos.
Įkaitinti orkaitę iki 180 °C.
Kepimo formą iškloti folija ir sudėti keptuvės turinį, užpilti pienu, barstyti smulkintus žalumynus.
Viską pašauti į orkaitę ir kepti 10 - 15 minučių.
Išjungti orkaitę ir palikti 20 minučių joje. Tada patiekti.