Mėsytę supjaustome riekelėmis ir pamušame plonai. Paprieskoniuojame. Abrikosus susmulkiname ir sumaišę su tarkuotu fermentiniu sūriu, maišome su majonezu. Įkepimo skardą dedame mėsytę ir įpilę vandens kepame orkaitėje apie 40 min. Tada uždedame po šaukštą sūrio ir abrikosų mišinio ir dar pakepame, kol sūris išsilydis. Patiekiame su mėgiamu garnyru.
Autorius: Tutsi
INGREDIENTAI:
1 stiklinė abrikosų (džiovinti)
2 valgomieji šaukštai majonezo
200 gramų fermentinio sūrio
1 kilogramas kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsytę supjaustome riekelėmis ir pamušame plonai. Paprieskoniuojame. Abrikosus susmulkiname ir sumaišę su tarkuotu fermentiniu sūriu, maišome su majonezu. Įkepimo skardą dedame mėsytę ir įpilę vandens kepame orkaitėje apie 40 min. Tada uždedame po šaukštą sūrio ir abrikosų mišinio ir dar pakepame, kol sūris išsilydis. Patiekiame su mėgiamu garnyru.