1 vienetas kondensuoto pieno (antram pertepimui, saldintas, skardinė)
1 vienetas kondensuoto pieno (pertepimui, "Rududu")
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Dideliame dubenyje miltus suminkyti su kambario temperatūros sviestu. 2. Įdėti druskos, įmušti kiaušinį, supilti grietinę ir minkyti, kol tešla tampa elastingesnė ir nebelimpa prie dubens. 3. Tešlą padalinti į 7 dalis ir iš kiekvienos padaryti rutuliukus. 4. Padėti į šaldytuvą 2 val. pailsėti. 5. Paskui iškočioti plonus blynus ir kepti 230 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Atvėsinti.
Karamelinio pertepimo gamyba: 1. Dubenyje gerai išsukti rududu kremą ir sviestą. 2. Įspausti citrinos sultis ir supilti kavą. Išsukti iki vientisos masės.
Šokoladinio pertepimo gamyba: Dubenyje išsukti sviestą ir kondensuotą pieną iki vientisos masės. Šokoladą ištirpinti ant garų ir supilti į dubenį. Išsukti iki vientisos masės.
Torto sluoksniavimas: Dėti torto lakštą, aptepti karameliniu kremu, dėti kitą lakštą ir aptepti šokoladiniu glaistu. Taip sudėti visą tortą, viršų aptepti šokoladiniu kremu.
P.S. Papuošimui naudojau 1 "Rududu" skardinę ir 200 g sviesto. Kambario temperatūros sviestą išsukau su "Rududu". Šonus puošiau trupiniais, nuo Napoelono lakštų.
1 vienetas kondensuoto pieno (antram pertepimui, saldintas, skardinė)
1 vienetas kondensuoto pieno (pertepimui, "Rududu")
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Dideliame dubenyje miltus suminkyti su kambario temperatūros sviestu. 2. Įdėti druskos, įmušti kiaušinį, supilti grietinę ir minkyti, kol tešla tampa elastingesnė ir nebelimpa prie dubens. 3. Tešlą padalinti į 7 dalis ir iš kiekvienos padaryti rutuliukus. 4. Padėti į šaldytuvą 2 val. pailsėti. 5. Paskui iškočioti plonus blynus ir kepti 230 laipsnių orkaitėje apie 10 min. Atvėsinti.
Karamelinio pertepimo gamyba: 1. Dubenyje gerai išsukti rududu kremą ir sviestą. 2. Įspausti citrinos sultis ir supilti kavą. Išsukti iki vientisos masės.
Šokoladinio pertepimo gamyba: Dubenyje išsukti sviestą ir kondensuotą pieną iki vientisos masės. Šokoladą ištirpinti ant garų ir supilti į dubenį. Išsukti iki vientisos masės.
Torto sluoksniavimas: Dėti torto lakštą, aptepti karameliniu kremu, dėti kitą lakštą ir aptepti šokoladiniu glaistu. Taip sudėti visą tortą, viršų aptepti šokoladiniu kremu.
P.S. Papuošimui naudojau 1 "Rududu" skardinę ir 200 g sviesto. Kambario temperatūros sviestą išsukau su "Rududu". Šonus puošiau trupiniais, nuo Napoelono lakštų.