INGREDIENTAI:
- 1 vienetas česnakų
- 2 vienetai paprikų
- 2 vienetai svogūnų (nedideli)
- 100 gramų kiaulienos kumpio (rūkytas)
- 0.5 vieneto skumbrių (šalto rūkymo)
- 8 vienetai juodos duonos (riekės)
- 10 vienetų juodųjų alyvuogių (be kaulų)
- 10 vienetų žaliųjų alyvuogių (be kaulų)
- 2 vienetai raugintų agurkų
- 80 gramų saliamio
- 50 gramų pieno
- 50 gramų parmezano sūrio
- 100 gramų basturmos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Didelėje lėkštėje supjaustoma svogūnai, kumpis, basturma, rauginti ar marinuoti agurkai, paprika, saliamis, sūris (parmezano, fermentinis ar kitas), česnakas, basturma, šalto rūkymo skumbrė. Visi ingridientai lėkšėje gražiai sudedami. Papjaustoma duonos. Lėkštė puošiama žaliosiomis ir juodosiomis alyvuogėmis be kauliukų.
REKLAMA