Mėsą supjaustyti gabaliukais ir mesti į vandenį ir pavirti 20 min. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti į mėsą, įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius, raugintus agurkus, pupeles, pomidorus ir dar 10 min. troškinti. Svogūnus pakepinti, supilti į troškinį, įberti petražolių, įdėti kelis šaukštus grietinės ir kečupo. Pavirti 5 -7 min. Ataušint. Skanaus!
Autorius: Martyna
INGREDIENTAI:
700 gramų bulvių
šiek tiek čiobrelių
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai kmynų
šiek tiek mairūnų
500 gramų morkų
300 gramų obuolių
1 vienetas pomidorų pastos
100 gramų pupelių
2 vienetai svogūnų
200 gramų kiaulienos
3 vienetai raugintų agurkų
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
3 stiklinės sultinio (daržovių)
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir mesti į vandenį ir pavirti 20 min. Morkas ir bulves supjaustyti gabalėliais ir sudėti į mėsą, įberti prieskonių, patroškinti. Tada sudėti nuluptus, skiltelėmis supjaustytus obuolius, raugintus agurkus, pupeles, pomidorus ir dar 10 min. troškinti. Svogūnus pakepinti, supilti į troškinį, įberti petražolių, įdėti kelis šaukštus grietinės ir kečupo. Pavirti 5 -7 min. Ataušint. Skanaus!