• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (esencija)
  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 125 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus ant lentos sumaišyti su kepimo milteliais ir viduryje padaryti duobutę. Suberti cukrų, įlašinti citrinos esencijos, supilti romą, pieną ir įmušti kiaušinius. Viską sumaišyti su dalimi miltų. Sudėti gabaliukais pjaustytą sviestą ir, užžėrę likusiais miltais, užminkyti tešlą. Tešlą plonai iškočioti ir ratuku supjaustyti juostomis, o šiuos - stačiakampiais. Juos per vidurį įpjauti ir persukti per skylutę. Įkaitinti riebalus ir iš abiejų pusių apvirti žagarėlius. Išgriebti ir sudėti ant servetėlės, kad nuvarvėtų riebalai. Pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek citrinų (esencija)
  • šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 4 valgomieji šaukštai pieno
  • 125 gramai sviesto
  • 2 valgomieji šaukštai romo
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus ant lentos sumaišyti su kepimo milteliais ir viduryje padaryti duobutę. Suberti cukrų, įlašinti citrinos esencijos, supilti romą, pieną ir įmušti kiaušinius. Viską sumaišyti su dalimi miltų. Sudėti gabaliukais pjaustytą sviestą ir, užžėrę likusiais miltais, užminkyti tešlą. Tešlą plonai iškočioti ir ratuku supjaustyti juostomis, o šiuos - stačiakampiais. Juos per vidurį įpjauti ir persukti per skylutę. Įkaitinti riebalus ir iš abiejų pusių apvirti žagarėlius. Išgriebti ir sudėti ant servetėlės, kad nuvarvėtų riebalai. Pabarstyti cukraus pudra.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų