Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti, sumaišyti su majonezo, druskos, pipirų bei išspausto česnako mišiniu ir palikti bent 30 min., kad pasimarinuotų. Porus susmulkinti griežinėliais ir pakepinti keptuvėje su aliejumi. Pakepintus porus sumaišyti su tarkuotu sūriu bei grietinėle ir paskaninti druska. Pamarinuotas kalakutienos riekeles įdaryti porų, sūrio ir grietinėlės įdaru ir suvynioti. Kalakutienos ritinėlius apvolioti paeiliui miltuose ir plaktuose kiaušiniuose bei apkepti keptuvėje su aliejumi. Apkeptus ritinėlius patroškinti garuose ir patiekti. Skanaus.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
6 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai porų
3 vienetai kiaušinių
8 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
5 valgomieji šaukštai majonezo
80 mililitrų grietinėlės
200 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
450 gramų kalakutienos krūtinėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos krūtinėlę supjaustyti riekelėmis, šiek tiek pamušti, sumaišyti su majonezo, druskos, pipirų bei išspausto česnako mišiniu ir palikti bent 30 min., kad pasimarinuotų. Porus susmulkinti griežinėliais ir pakepinti keptuvėje su aliejumi. Pakepintus porus sumaišyti su tarkuotu sūriu bei grietinėle ir paskaninti druska. Pamarinuotas kalakutienos riekeles įdaryti porų, sūrio ir grietinėlės įdaru ir suvynioti. Kalakutienos ritinėlius apvolioti paeiliui miltuose ir plaktuose kiaušiniuose bei apkepti keptuvėje su aliejumi. Apkeptus ritinėlius patroškinti garuose ir patiekti. Skanaus.