Kalakutieną supjaustykite kubeliais. Apibarstykite prieskoniais: druska, ciberžole, juodaisiais ir čili pipirais. Sutrinkite česnaką, o svogūną supjaustykite žiedais. Paukštieną sumaišykite su česnaku, svogūnu ir smulkintomis petražolėmis. Galiausiai supilkite jogurtą. Permaišykite. Uždenkite sandariai ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas. Kepkite griliuje ar ant laužo.
Kalakutieną supjaustykite kubeliais. Apibarstykite prieskoniais: druska, ciberžole, juodaisiais ir čili pipirais. Sutrinkite česnaką, o svogūną supjaustykite žiedais. Paukštieną sumaišykite su česnaku, svogūnu ir smulkintomis petražolėmis. Galiausiai supilkite jogurtą. Permaišykite. Uždenkite sandariai ir palaikykite šaldytuve 1-2 valandas. Kepkite griliuje ar ant laužo.