• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų (nuplikyti)
  • 0.5 vieneto svogūnų (tarkuoti)
  • 500 gramų kalakutų faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą kalakutieną įmuškite kiaušinius, įtarkuokite pusę svogūno, įspauskite porą česnako skiltelių, įberkite maždaug 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, druskos, pipirų, porą šaukštų verdančiu vandeniu nuplikytų kmynų ir viską gerai išmaišykite. Formuokite norimo dydžio maltinius ir iš abiejų pusių apkepkite aliejuje. Skanaus.

    Norėdami, kad maltiniai gautųsi sutingesni, prieš kepdami avoliokite džiūvėsėliuose. Kad masė gatųsi tvirtesnė, galima dėti kelis šaukštus miltų.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai kmynų (nuplikyti)
  • 0.5 vieneto svogūnų (tarkuoti)
  • 500 gramų kalakutų faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai džiūvesėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą kalakutieną įmuškite kiaušinius, įtarkuokite pusę svogūno, įspauskite porą česnako skiltelių, įberkite maždaug 0,5 stiklinės džiūvėsėlių, druskos, pipirų, porą šaukštų verdančiu vandeniu nuplikytų kmynų ir viską gerai išmaišykite. Formuokite norimo dydžio maltinius ir iš abiejų pusių apkepkite aliejuje. Skanaus.

    Norėdami, kad maltiniai gautųsi sutingesni, prieš kepdami avoliokite džiūvėsėliuose. Kad masė gatųsi tvirtesnė, galima dėti kelis šaukštus miltų.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų